Inkoppling av kommunalt vatten och avlopp i Johanneshov, Stockholm

Vi är en VVS-entreprenör som jobbar i Johanneshov med omnejd. Det inkluderar områden som Slakthusområdet, Årsta, Globen, Hammarbyhöjden, Gullmarsplan, Blåsut och Kungsholmen. Även landsbygden över norra Stockholm, som väl är det området där den här tjänsten, inkoppling av avlopp till kommunalt avlopp, är mest aktuell.

Ett tryggt och pålitligt VVS-företag för inkoppling av kommunalt vatten & avlopp

Vi hjälper dig hela vägen med inkopplingen av vatten och avlopp. Från markarbeten och anläggning till inkoppling och optimering av vattenflöden med mera. Som totalentreprenör kan vi även hjälpa till invändigt i fastigheten med installation av vattenfat, kranar och mycket annat. Vi tar helt enkelt fram en helhetslösning som skräddarsytts för just dina behov.

Vi hjälper dig med ROT-avdraget

Med ROT-avdraget kan du spara upp till 50 000 kronor när du låter oss koppla in din privata bostad till det kommunala avloppet. Vi sköter all kontakt med Skatteverket och allt pappersarbete. Det ska vara enkelt att få hjälp av oss, det inkluderar alla moment.

Kontakta oss för att få prisuppgifter helt kostnadsfritt

Om du vill få reda på vad det skulle kosta att ansluta din fastighet till kommunalt avlopp är det bara att kontakta oss. En offert från oss är alltid gratis.

Vi utför även installation av bergvärme i Johanneshov

Kontakta ett bra VVS-företag i Johanneshov Stockholm idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *