Renovera Tvättstuga i Johanneshov, Stockholm

Vi hjälper till med tvättstugerenoveringar i Norrort vilket innefattar orter och områden som till exempel Mälarhöjden, Midsommarkransen, Enskede, Kärrtorp, Björkhagen och Tallkrogen. Vi jobbar också i Stockholms innerstad, exempelvis på Södermalm och Liljeholmen.

En VVS-firma som ger dig totalentreprenad för tvättstugerenoveringen

Vi är en renoveringsfirma som det är enkelt att anlita. Vi kan nämligen ta hand om alla arbetsmoment även i totalrenoveringar av tvättstugor. Från tätskikt och plattsättning till fuktavvisande väggbeklädnader. Även installation av vitvaror som tvättmaskiner, torktumlare och bokningssystem. Vi utför tvättstugerenoveringar bland annat åt följande kundgrupper:

 • Fastighetsägare
 • Villaägare
 • Bostadsrättsföreningar

Sänk dina kostnader med 30% med ROT-avdraget

Har du en tvättstuga i din bostad som du tycker är i behov av en renovering? Visste du att din kostnad för renoveringen kan bli så mycket som 30 procent lägre om du utnyttjar ROT-avdraget? Om du har rätt till avdraget kommer vi att hjälpa dig med allt det praktiska, inklusive kontakterna med Skatteverket.

Kontakta en expert på tvättstugerenoveringar

Kontakta oss och berätta om dina önskemål för din tvättstuga. Om du är en fastighetsägare eller representerar en BRF som vill ha hjälp med renoveringen av flera tvättstugor kan vi boka in ett kostnadsfritt möte. Alldeles oavsett får du en offert av oss helt gratis.

Vi utför även installationer och byten varmvattenberedare i Stockholm

Kontakta ett bra VVS-företag i Johanneshov Stockholm idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *