Stopp i avlopp & Avloppsrensning i Johanneshov, Stockholm

Om du har stopp i avlopp eller behöver rengöra avloppsrören kan du kontakta oss. Du kan dra nytta av våra tjänster i Norrort, inkluderat i bland annat Älvsjö, Enskede, Tallkrogen, Björkhagen, Saltsjö-Boo och Farsta. Även i innerstadsområden som till exempel Norrmalm och Östermalm.

En VVS-firma som är snabbt på plats vid stopp i avloppet

Vid avloppsproblem vill man såklart ha hjälp så snabbt som möjligt. Vi låter dig aldrig vänta längre än nödvändigt utan kommer hem till dig med spolbil redo att avhjälpa stoppet i avloppet med högtrycksspolning. Utöver det hjälper vi också till med så kallad underhållsspolning vilket är en bra metod för att undvika framtida stopp i avloppet.

Stopp i avloppet hemma? Du kan sänka kostnaden för avloppsrensning med ROT-avdraget

Att få hjälp med ett avloppsstopp i ditt hem ger dig rätt att sänka kostnaden med ROT-avdraget. Om det är aktuellt för dig hjälper vi dig med pappersarbetet och kontakten med Skatteverket.

Hör av dig till oss – vi svarar så snabbt vi kan

Om du behöver hjälp akut rekommenderar vi att du ringer oss, annars kan du använda kontaktformuläret nedanför. I det sistnämnda fallet återkopplar vi snarast möjligt med en kostnadsfri offert.

Vi utför även stamspolning i Stockholm

Kontakta ett bra VVS-företag i Johanneshov Stockholm idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *