Stamspolning & Rörfilmning i Johanneshov, Stockholm

Har du stopp i avloppen eller behöver du rengöra avloppsrören? Vi arbetar över hela Norrort, exempelvis i områden och orter som Trångsund, Hägersten, Nacka, Huddinge, Gustavsberg och Fruängen. Även i lokalområden i Stockholms innerstad så som Gamla stan och Vasastan.

Ett rörmokeri med rutin för stamspolning och rörfilmning

Fett och smuts leder förr eller senare till att rör slammar igen. Vi använder oss av högtrycksspolning för stamspolning. Vi är snabbt på plats och ser till att det inte är stopp i avloppet längre än nödvändigt. Utöver det genomför vi också rörfilmning vilket är ett bra alternativ för stammar som är något slitna, men inte tillräckligt slitna för att helt bytas ut. Vi vänder oss till följande kundgrupper:

 • Villaägare
 • Bostadsrättsföreningar
 • Fastighetsägare
 • Företag

Sänk din kostnad med 30 procent med ROT-avdraget

Om du behöver hjälp med stamspolning eller rörfilmning i din bostad, som du själv äger, så kan du sänka priset för våra tjänster med ROT-avdraget. Vi tar i sådana fall hand om all kommunikation med Skatteverket och allt pappersarbete.

Kontakta oss så ger vi dig ett bra pris för stamspolning

Oavsett om du behöver hjälp akut eller vill ha en gratis offert är du välkommen att kontakta oss så återkopplar vi så snart det går.

Vi kan även hjälpa er med renovera tvättstuga i Johanneshov

Kontakta ett bra VVS-företag i Johanneshov Stockholm idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *