Relining & Rörinfodring i Johanneshov, Stockholm

Har du en fastighet vars rör är i behov av relining? Vi är ett rörmokeri som utför relining över hela Stockholm. Till exempel har vi hjälpt fastighetsägare i områden som Globen, Blåsut, Gullmarsplan, Hammarbyhöjden, Kärrtorp, Skärmarbrink, Kungsholmen och på Södermalm.

En pålitlig och trygg rörmontör för din relining

Relining, som också kallas för rörinfodring är en metod som går ut på att man skapar ett nytt rör inne i de gamla rören. Det är ett billigare och utmärkt alternativ till ett komplett stambyte. I de allra flesta fall används metoden när ett gammalt rörsystem börjat bli lite slitet men inte tillräckligt slitet för att ett helt stambyte ska behövas. Resultatet blir att vattenflödet i fastigheten förbättras samtidigt som rörsystemets livslängd förlängs. Vi vänder oss till:

 • Fastighetsägare
 • Bostadsrättsföreningar
 • Villaägare
 • Företag

Utnyttja ROT-avdraget på 30% för rörinfodringen hemma

Om du är till exempel en villaägare som vill ha hjälp med rörinfodring kan du dra nytta av ROT-avdraget. Fråga oss om ROT så hjälper vi dig med kontakten med Skatteverket och allt nödvändigt pappersarbete.

Kontakta oss för prisuppgifter

Vill du få reda på vad det skulle kosta att utföra relining i din fastighet? Hör av dig till oss för att få en offert utan kostnad.

Vi kan även hjälpa er med avloppsrensning i Johanneshov

Kontakta ett bra VVS-företag i Johanneshov Stockholm idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *