Renovera stammar & Rörledningar i Johanneshov, Stockholm

Vi hjälper till med stamrenoveringar och andra rörtjänster över hela norra Stockholm. Hittills har vi hjälpt kunder i bland annat Hägersten, Fruängen, Mälarhöjden, Midsommarkransen, Årsta och Slakthusområdet. Även i innerstaden i stadsdelar som Liljeholmen och Gamla stan.

Låt ett välrenommerat VVS-företag ta hand om din stamrenovering

Vid en stamrenovering ser vi över alla funktioner i fastigheten som förser den med vatten och el. Vi byter ut slitna komponenter och optimerar systemet. Resultatet blir att fastighetens livslängd förlängs samtidigt som vattenflöde med mera blir bättre. Vi genomför stambyten i alla slags fastigheter: villor, radhus, flerbostadshus, kontorsfastigheter, butiker, restauranger med mera.

Använd ROT-avdraget för din stamrenovering

Vi pratar med och tar hand om all kontakt med Skatteverket så du kan vara trygg med att allt fungerar som det ska. På så vis kan du mycket enkelt få stamrenoveringen utförd så mycket som 50 000 kronor billigare.

Hör av dig så får du ett kostnadsfritt prisförslag för din stamrenovering

Kontakta oss och boka en tid för en kostnadsfri behovsanalys där vi undersöker fastighetens nuvarande rörsystem. Efter avslutad analys tar en av våra projektledare fram en gratis offert. Den kan du ta ställning till i lugn och ro och om du väljer att ge uppdraget till vårt rörmokeri så startar vi arbetet så snart som möjligt.

Vi kan även hjälpa er med relining och rörinfodring i Johanneshov

Kontakta ett bra VVS-företag i Johanneshov Stockholm idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *