Stambyte & Byta Avloppsrör i Johanneshov, Stockholm

Vi byter stammar och avloppsrör över hela norra Stockholm, inte minst i orter och områden som Trångsund, Farsta, Huddinge, Nacka, Gustavsberg och Saltsjö-Boo. Även i innerstaden i stadsdelar som till exempel Vasastan och Norrmalm.

En säker och rutinerad VVS-firma för ditt stambyte

Ett stambyte innebär att vi byter ut och renoverar kablar, rör, kassetter och andra funktioner som förser fastigheten med vatten och el. En rörrenovering av det här slaget genomförs med fördel i samband med en renovering. Detta för att vi måste avlägsna delar av fastighetens ytskikt. Självklart ingår att vi ordnar nytt ytskikt och tätskikt efter genomförd stamrenovering.

Har du rätt till ROT-avdraget? Vi hjälper dig

Om du har rätt till ROT-avdraget när du anlitar oss så är det väldigt enkelt. Vi tar hand om all kontakt som krävs med Skatteverket. Med hjälp av avdraget kan du sänka kostnaden för en stamrenovering med så mycket som 50 000 kronor.

Hör av dig för att få ett bra pris för ditt stambyte

Kontakta oss för att få prisuppgifter. Inför stamrenoveringar gör vi ett kostnadsfritt hembesök för att analysera vad jobbet kräver. Inom kort återkopplar vi till dig med ett gratis kostnadsförslag som du kan ta ställning till i lugn och ro.

Vi utför även renovering av stammar i Stockholm

Kontakta ett bra VVS-företag i Johanneshov Stockholm idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *